Coaching voor MR of OR voorzitters
It’s not about perfection, it’s about progress.

Coaching voor mr of or voorzitters

Als voorzitter van een OR of MR wordt er veel van je verwacht. Inhoudelijk dien je op de hoogte te zijn van wat er speelt en wat de achterban daar van vindt. Procesmatig zorg je dat vergaderingen efficiënt en effectief verlopen. In overleg met het bestuur wil je een krachtig geluid laten horen èn prettig en professioneel samenwerken.

Jij bepaalt waar we in de coaching aan werken. Ik help je taken goed uit te voeren op een manier die bij jou en de organisatie waarin je werkt past.

 

TEAM COACHING MR OF OR

Kikkers in een kruiwagen of een zwerm bijen? Hoe zou je jouw team karakteriseren? Na een teamcoaching hebben jullie als team helder hoe je graag wilt samenwerken. Je leert elkaar beter kennen en kunt elkaar daardoor beter vinden.

Quasiba Zeggen coaching en training

Voor wie

Ik coach voornamelijk medezeggenschaps- en ondernemingsraden. Dit kan op individueel niveau zijn, zoals bijvoorbeeld voorzitters, of in teamverband.

Coachingsessies worden in het Nederlands gedaan, maar zijn op aanvraag ook mogelijk in het Engels.

Locatie

Ik kom voor een coachingsessie graag naar je toe. Dat kan bij jouw bedrijf of organisatie zijn, of op een locatie naar voorkeur.

Duur

Tijdens de individuele coachingsessies help ik voorzitters in 5 tot 8 gesprekken groeien. Omdat het op maat werk is, kan hier soms van af geweken worden.

 

Team coaching kan een dagdeel kosten, maar het komt ook voor dat we twee dagen lang met elkaar de diepte in gaan.

Kosten

Prijzen zijn op aanvraag en variëren per coachingstraject. U kunt hierover meer informatie aanvragen via het contactformulier.

Interesse?

Heeft jouw organisatie of team interesse in coaching? Neem dan contact op om een afspraak te plannen!