Trainingen
When you focus on the good, the good gets better.

Trainingen

Verbeter je skillset

Communicatie

Feedback geven en ontvangen

leiderschap

Ardennen

lab

Training communicatie

Communicatie

Communicatie met de klant

Tijdens de training ‘Communicatie met de klant’ staat klantvriendelijk en assertief kunnen communiceren centraal. We focussen op wat er wél kan. In de training leer je hoe je op een constructieve manier kunt communiceren en tegelijkertijd de boodschap prettig kunt laten overkomen.

Onderlinge communicatie

In de training ‘onderlinge communicatie’ gaan we aan de slag met verbinding binnen je team. Het uiteindelijke doel is dat werknemers elkaar weten te vinden, elkaar helpen en dat zij morgen verder komen dan gisteren. Om dit te bereiken wordt er gekeken naar wat dit team sterk maakt en waar kansen liggen om te groeien.

Door middel van creatieve oefeningen leren werknemers hoe ze zonder oordeel en met een open hart écht naar elkaar kunnen luisteren.

 

 

Feedback geven en ontvangen

Als je als collega’s eerlijk en open met elkaar kunt evalueren hoe de samenwerking verloopt, werk je effectiever én plezieriger samen.

In de training ‘Feedback geven en ontvangen’ leer je hoe je constructief het gesprek met elkaar aan kunt gaan. In de training staan openstaan voor feedback, actief op zoek gaan naar feedback en tips om feedback professioneel te ontvangen, centraal. Ook kijken we hoe je feedback op een prettige manier kunt brengen, zodat deze makkelijk te ontvangen is door je collega.

Tijdens de training werken we met het door Quasiba ontworpen ‘LUTA-model’ voor het ontvangen van feedback.

Training Feedback geven en ontvangen
Training strategisch en persoonlijk leiderschap

Strategisch en persoonlijk leiderschap

Als excellent leider weet je wie je bent en wat je te bieden hebt. Je kent je valkuilen en weet hoe je die moet managen. Je luistert goed naar de mensen met wie je werkt en je managementstijl sluit aan bij de behoefte van je medewerker(s), niet bij je eigen voorkeur.

Leidinggeven leer je door te doen. Door het nog eens te doen, het anders te doen en uiteraard door het beter te doen.

In de training strategisch en persoonlijk leiderschap gaan denken en doen hand in hand. Je gaat aan de slag met oefeningen die soms spannend zijn en nóg meer van je vragen dan je al gewend was. Naar aanleiding van het oefenen, leer je te reflecteren en nieuwe modellen en theorieën toe te passen. Samen met je medetrainees kijken we naar wat goed werkt en hoe je die capaciteiten nóg beter in kunt zetten.

Ardennen lab

Persoonlijk en strategisch leiderschap ontwikkel je door erover te praten, maar vooral door het te doen. In het Ardennen Lab ervaren deelnemers wat wel en niet werkt bij het leiden van een team. Juist daar waar het ‘fout’ gaat wordt het meest geleerd.

Tijdens uitdagende opdrachten (gegeven door ervaren outdoor instructeurs) geven steeds teams van twee leiding aan de groep. De nadruk in deze opdrachten ligt op aspecten van leiderschap en vergt het uiterste aan leidinggevende vaardigheden. Na de opdrachten wordt er uitgebreid geëvalueerd en de theorie wordt getoetst aan de ervaring die is opgedaan.

Het Ardennen Lab is op aanvraag en is geschikt voor 10 tot 12 personen. De activiteiten nemen 4 dagen in beslag en een boeking is inclusief overnachtingen en maaltijden.

Benieuwd naar wat het Ardennen Lab jouw High Potentials kan brengen? Neem dan contact met mij op.

Outdoor training Ardennen Lab

Voor wie

De trainingen zijn bedoeld voor bedrijven en organisaties. Normaliter train ik groepen van 6 tot 12 personen. Ik doe dit in het Nederlands, maar op aanvraag is in het Engels ook mogelijk.

Heeft u interesse in een training voor een grotere groep, neem dan gerust contact op om de mogelijheden te bespreken.

locatie

Ik geef trainigen op locatie. Dit houdt in dat ik graag bij jullie bedrijf of organisatie langs kom. Het is ook mogelijk de training te geven op een afgehuurde locatie.

Duur

Elke training is maatwerk. Hierdoor kan de duur  van de training variëren van een enkel dagdeel, tot meerdere dagen.

kosten

Prijzen zijn op aanvraag en variëren per training. U kunt hierover meer informatie aanvragen via het contactformulier.

Boek een training!

Heeft jouw organisatie of team interesse in één van de trainingen? Neem dan contact op om een afspraak te plannen!