Over Quasiba Zeggen

over

Quasiba Zeggen

Ik ben Quasiba en ik train en coach al tien jaar verschillende leidinggevenden in leiderschap. Belangrijke aandachtspunten binnen mijn trainingen en coachingssessies zijn effectieve communicatie, open staan voor feedback en zelfreflectie. Deelnemers zijn na training of coaching in staat hun team effectief aan te sturen en te coachen op een manier die goed bij hen past.

Kwaliteiten

In mijn trainingen en coachingsessies creëer ik een veilige leeromgeving waarin deelnemers uitgedaagd worden de diepte in te gaan. Ik leg theoretische modellen helder uit en begeleid deelnemers met humor en lef terwijl zij nieuw gedrag uitproberen. Tijdens reflectiemomenten evalueren deelnemers hun vooruitgang en leerwensen. Ik speel hier zoveel mogelijk op in en pas het programma indien nodig ter plekke aan, aan wat op dat moment nodig is. 

Opleidingen

In 1995 studeerde ik af als politicoloog met een specialisatie in onderzoek en statistiek. Ik werkte jarenlang als docent in deze vakken. Eerst een korte tijd aan de Universiteit van Amsterdam, daarna aan de Hogere Hotelschool in Den Haag. In 2006 besloot ik naast mijn werk de studie psychologie op te pakken, wederom aan de UvA. In 2011 studeerde ik af als psycholoog met een focus op sociale en klinische psychologie.

Ervaring

Op de Hogere Hotelschool The Hague begeleidde ik internationaal leidinggevend talent. In mijn trainingen kwamen alle communicatie onderwerpen aan bod: presenteren, samenwerken, moeilijke gesprekken voeren en uiteraard leiding geven. De voertaal was Engels. Daarnaast was ik op de Hotelschool zes jaar lang voorzitter van de medezeggenschaapsraad. Ik bleek een krachtige en constructieve gesprekspartner en facilitator.

Inmiddels heb ik al 9 jaar mijn eigen onderneming, waarbinnen ik trainingen geef en mensen coach.

Interesses

Ik ben dol op wandelen. Elke voettocht is een avontuur en een wandeling is de perfecte manier om met jezelf in gesprek te zijn. In 2016 en 2017 liep ik het Pieterpad van Groningen naar Maastricht als voorbereiding op de tocht der tochten: een voetreis naar Rome. In 2018 legde ik het eerste deel af naar Trier in Duitsland. Het jaar daarop pakte ik de draad weer op. Uiteindelijk arriveerde ik in 2019 op het Sint-Pietersplein in Rome. 

Mijn langverwachte boek over feedback geven, vragen en ontvangen komt begin 2021 uit.

samenwerken

contact

klanten